Welcome to

UNSA Barcelona

Què ens mou?

Som la United Nations Student Association of Barcelona, una associació d’estudiants dedicada a promoure els valors i el treball de l’ONU que organitza una gran varietat d’activitats fomatives i lúdiques orientades als joves estudiants. Volem apropar les relacions internacionals en general i l’activitat i esperit de Nacions Unides en concret al conjunt estudiantil de Barcelona. T’apuntes?

+50 membres actius

Al llarg de la nostra historia, centenars de joves estudiants han estat membres d’UNSA Barcelona i han participat i organitzat simulacions de l’ONU, cursos i conferències.

16 anys d'història

Som la primera l’associació d’estudiants de les Nacions Unides de Barcelona i la més gran de Catalunya. Gràcies a això, tenim experiencia organitzant una gran varietat d’activitats formatives i lúdiques.

+40 MUNs realitzats

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidi ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.

14 edicions del curs de l’ONU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidi ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.

Som estudiants com tu...

i ens apassiona aprendre sobre el món que ens envolta, amb una perspectiva global centrada en les relacions internacionals. Per això, organitzem i participem en Models de Nacions Unides a altres països entre d’altres activitats.

Junta directiva i vocalies

Aina Patiño

Curso 3r de Dret i l’interès personal envers la geopolítica i  les RRII és l’origen que gaudeixi debatent i compartint coneixement.

Martí Rossell

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Helena Salvador

Faig 3r de Ciències Polítiques i de l’Administració a la UPF. M’agrada conèixer diferents cultures i el debat.

Berta Nicolotti

Estudiant de 3r de CCPP amb interès en l’àmbit internacional. Encarregada d’organitzar el curs de l’ONU a UNSA.

Duna Gironès

Estudio 4t del doble grau en Dret i ADE a la UPF. El meu interès per les RRII em va portar a unir-me a UNSA al 2017.

Pau Álvarez

Estudiant de CCPP i Estudis Globals interessat en goverança global, drets humans i discurs polític. Responsable d’actes i conferències.

Laia Busquets

Estudiant de Dret i CCPP interessada en la diplomàcia i les relacions internacionals. M’encarrego dels MUNs que fem.

Vols veure què fem?

Col·laboradors

United Nations Student Association of Barcelona

Carrer Ramon Trias Fargas, 25-27, 08005, Barcelona. Office 20.1E04 (Jaume I Building)

© Copyright 2020 UNSA Barcelona. All rights reserved. | Web development by Pol Villaverde