Uneix-te!

Hi ha diverses formes de col·laborar amb UNSA: pots assistir al curs teòric que organitzem cada inici de curs, anomenat “Nacions Unides: reptes i futur de la organització”, impartit per l’experimentat professor de Dret Internacional Pablo Pareja. El cost del curs és de 90€ i l’assoliment d’aquest dóna dret al reconeixement de dos crèdits ECTS de lliure elecció que s’admeten a qualsevol carrera i universitat.

Per poder participar en un MUN com a part de les nostres delegacions anuals cal d’haver participat en el curs prèviament, ja que durant aquests es duen a terme les proves de nivell per a triar als Delegates. Aquest formulari s’obre en el període de Desembre-Gener per avaluar els candidats i programar una futura entrevista.

Per últim, es pot ingressar a UNSA com a membre. Oferim dues vies d’entrada depenent del teu grau d’implicació fins aquest moment:

1. He realitzat el curs “Nacions Unides: Reptes i Futur de l’Organització” i el How To MUN. En el supòsit que s’hagi realitzat aquest curs, no importa si en aquest any o en algun anterior, el procediment és el següent:
Pas 1. Hauràs d’enviar el teu Curriculum Vitae i una carta de motivació argumentant el motiu pel qual vols entrar en aquesta associació al correu electrònic de la Secretaria de l’Associació (secretaria@unsabarcelona.org).
Pas 2. Hauràs d’enviar també el Position Paper realitzat en el curs “Nacions Unides: Reptes i Futur de l’Organització” al correu electrònic de la Secretaria de l’Associació (secretaria@unsabarcelona.org).
Pas 3. Es realitzarà una entrevista presencial. L’entrevista inclourà preguntes relacionades amb el tema assignat al Position Paper fet al curs, motivació d’entrada i disponibilitat.

2. És la primera vegada que em poso en contacte amb UNSA Barcelona.
Pas 1. Hauràs d’enviar el teu Curriculum Vitae i una carta de motivació argumentant el motiu pel qual vols entrar en aquesta associació al correu electrònic de la Secretaria de l’Associació (secretaria@unsabarcelona.org).
Pas 2. En aquest segon pas, la Junta Directiva t’assignarà un país i un tema elemental bàsic de l’àmbit de les Relacions Internacionals. Disposaràs d’un termini de 15 dies per redactar un breu Position Paper de màxim 200 paraules i enviar-lo al correu de la Secretaria de l’Associació (secretaria@unsabarcelona.org).
Pas 3. Es realitzarà una entrevista presencial. L’entrevista inclourà preguntes relacionades amb el tema assignat al Position Paper fet prèviament, motivació d’entrada i disponibilitat.

La Secretaria General comunicarà la incorporació del nou o la nova membre a través d’un correu electrònic en el termini màxim d’una setmana.

Gràcies pel teu interès!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *